iMândrie

Cunoști pe cineva care a produs o schimbare pozitivă în comunitatea ta despre care merită să afle lumea? Acum este momentul potrivit ca să nominalizezi persoana și inițiativa în cadrul aplicației iMândrie.

Spune tuturor cât de mult te mândrești cu tinerii activi și inițiativele implementate de aceștia în comunitatea ta. Poate fi oricine din colegii, prietenii sau vecinii tăi. Aplicația iMândrie este adresată cetățenilor Republicii Moldova și va cuprinde activități desfășurate pe teritoriul țării.

Îndeplinește câțiva pași simpli pentru a face cunoscut un cetățean activ întregii țări. Noi vom valorifica potențialul acestor tineri pe pagina web și Facebook ale campaniei. Totodată, îi vom invita la evenimentele campaniei „PARTICIP – șezătoare de idei” ca să inspire și alți tineri, astfel, devenind adevărați ambasadori ai bunelor practici.

Credem în fapte mari și mici, care fac schimbări mărețe acolo unde suntem. Credem că Moldova are cetățeni cu care se poate mândri și ai căror acțiuni merită să fie împărtășite.

Mândrește-te și laudă curajul și faptele semenilor tăi!

NOMINALIZEAZĂ NOMINALIZEAZĂ-TE